ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ @ ReMap4

στο Συνεργείο

Τα μέλη της ομάδας Chalil Alizada -Ramzan Mohammad -Reza Muosevi -Javad Rezai -Hossain Amiri- Zacharias Haksar – Aidim Joyimal -Abdullah Javadi, πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, ως σύγχρονοι «Πέρσες» και με αφορμή το έργο του Αισχύλου, εκφράζουν δημιουργικά φόβους, ανησυχίες και προβληματισμούς  σχετικά με τους δικούς τους αληθινούς πολέμους και τις μάχες της καθημερινότητας.

 

Το ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ και η ΜΚΟ ΑΜΑΚΑ για πέμπτη συνεχή χρονιά παρουσιάζουντο απότέλεσμα του εβδομαδιαίου εργαστηρίου Station Athens. Στη διάρκεια της χρονιάς σε έναν από τους ορόφους του ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ λειτουργεί ‘η τάξη’ του εργαστηρίου με στόχο την παρουσίαση μιάς παράστασης αλλά και όλου του υλικού που οδηγησε στην δημιουργία της.  Φωτογραφίες, ημερολόγια προβών, ο ίδιος ο χώρος της ‘τάξης’ αλλά και video με την προσωπική ματιά του καθενός απέναντι στην ιστορία του πολέμου και το έργο του Αισχύλου.

 

Συμμετέχουν οι

Δάφνη Καλαφάτη/Γιολάντα Μαρκοπούλου/Μαργαρίτα Παπαδοπούλου, Νιόβη Σταυροπούλου/Άγγελος Τσαπέκος/Chalil Alizacla -Ramzan Mohammad -Reza Muosevi -Javad Rezai -Hossain Amiri- Zacharias Haksar - Aidim Joyimal -Abdullah Javadi - Ελένη Γεροντίδη